The Single Malt Whiskey Society

SMWS er en international medlemsklub med verdens bredeste samling af sjældne og usædvanlige single cask whiskys til kræsne whisky elskere.

SMWS DK

At være medlem af The Scotch Malt Whisky Society betyder at have et åbent sind, en tørst for viden og en ånd af eventyr og nysgerrighed. SMWS tror på en anden tilgang til whisky, fejre smagene i flasken og ikke hvor whiskyen kommer fra. Bliv medlem, hvis du er klar til at udfordre konventioner og udforske nye muligheder.

Vi bringer whisky elskere fra hele verden sammen og styrer dem på deres whisky rejse. Du kan vælge, hvordan du deler i vores single cask eventyr ved at tilføje smagning billetter, drams og flasker eller vores SMWS velkomstpakke til dit medlemskab.

Løsning

Single Malt Whiskey Society ønskede en ny webside, med medlemsdatabase og online shop.

Offline shopping
Den nye hjemmeside fik tilknyttet et offline shopping system. Et system som fungerer når SMWS på messer, afholder Master Class arrangementer og ved lokale whiskey smagninger.

Responsive
Hjemmesiden er responsive, så den automatisk tilpasser sig de forskellige medier, som smartphones, tablets og computer. Det giver en klar fordel, da websiden derfor er kompatibel uanset hvilken slags enhed, den besøgende benytter.

  • Hjemmeside hvor SMWS kan redigere 100% af indholdet
  • Lukket shop kun for medlemmer
  • Automatisk medlemshåndtering
  • Shoppen har integration til forsendelse og økonomi

Related Projects